Evenementen

Afgelopen Events
Magnet.me Digital Career Event

 18 oktober heeft Magnet.me in samenwerking met Vindicat een Digital Career Event georganiseerd, waar onze leden de gelegenheid hebben gekregen top werkgevers te ontmoeten en een beter beeld te krijgen van hun toekomstige carrière.

 

Onze studenten hebben onder andere een interessante en inspirerende lezing van Marc Jansen, Head of People Data and Innovation van Rabobank gekregen. Daarnaast waren er verschillende workshops en kans om met potentiële werkgevers een 1-op-1 speedsessie te krijgen.

 

Recruitment Diner

 

23 februari heeft Valcon in samenwerking met Vindicat een recruitment diner georganiseerd. Deze middag hebben onze leden de kans gekregen kennis te maken met het bedrijf Valcon, de bedrijfscultuur en mogelijkheden binnen het bedrijf. 

 

 

 

 

 

Op 9 maart 2023 heeft Vindicat in samenwerking met Procter&Gamble een case middag in combinatie met een recruitment diner georganiseerd. Procter&Gamble heeft de gemotiveerde studenten een kijkje laten nemen in het bedrijfsleven en de mogelijkheden binnen het bedrijf.

Aankomende Events

Het recruitment diner in het vakgebied van Consultancy/Trading zal plaatsvinden op 18 mei. Er zal een interessant bedrijf langskomen. Achteraf is iedereen in de mogelijkheid om vragen te stellen over de praktijk.

Het eerste recruitment diner in het vakgebied van Finance & Logistics zal plaatsvinden op 16 maart. Er zal een interessant bedrijf langskomen. Achteraf is iedereen in de mogelijkheid om vragen te stellen over de praktijk.

Het tweede recruitment diner zal plaatsvinden op 25 mei.

Het eerste recruitment diner in het vakgebied van Rechten zal plaatsvinden op maart. Er zal een interessant bedrijf langskomen. Achteraf is iedereen in de mogelijkheid om vragen te stellen over de praktijk.

Het tweede recruitment diner zal plaatsvinden op 11 mei.

Contactgegevens